LEVERANSINFORMATION

Leveransvillkor & Frakt 

Leveranstider 
Våra varor är oftast skrymmande och ibland kan det behövas montering och liknande, därför varierar leveranstiderna mellan 3 -7 arbetsdagar för lagervaror.
För beställningar av varor som ej finns på lager återkommer vi till dig med leveransinformation och diskuterar igenom bästa leveransdag.

OBS! Beställningar lagda på helger skickas tidigast på måndagen efter. 
Om förseningar i leveransen skulle uppstå (utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid) så kontaktar du oss direkt på e-postadress kundtjanst@greatwhite.se. 
Vid försenad leverans har du alltid rätt att häva ditt köp. Risken för inhandlade varor övergår till köparen när leveransen görs. 

Frakt 
Många av våra produkter kräver specialtransport och vi använder oss av lokala fraktbolag för bästa mest prisvärda leverans. 
Leveranstiden är normalt 3 -7 arbetsdagar. 
Större försändelser såsom båtar kräver specialtransport och kan då i vissa fall ha längre leveranstid även fraktkostnaden kan komma att variera.

Transportskada anmäls till det utlämnningsställe där du hämtat ut varorna. 
Om du upptäcker skadan då du kommit hem tar du med hela paketet (varor och emballage) till Transportören för en skadeanmälan. 
Transportskada måste göras inom skälig tid, upp till 2 månader. 
Vår rekommendation är att du reklamerar skadan direkt du upptäcker den.

Leverans Båtpaket

För av oss monterade båtar med motor rekommenderar vi att man hämtar själv på båttrailer. Avhämtning kan ske antingen från vårt lager i Uddevalla eller vårt lager i Gränna.

Kan du inte hämta själv så kan vi efter överenskommelse köra ut båten till dig.

Ska vi köra ut båten till Er så tillkommer 50 kr / mil i transportkostnad tur & retur.

Vid utkörning måste Ni som kund tillse att Båt och motor är försäkrade innan vi kan påbörja utkörningen.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Vi använder oss av cookies (kakor) för att förbättra din upplevelse hos oss. Genom att fortsätta använda den här webbplatsen godkänner du våra cookies. För ytterligare information , Klicka här!