Tohatsu 60HK 4-takt Elstart, Reglage, Trim/tilt, Lång rigg BFT60AK1LRTU

Tohatsu 60HK 4-takt Elstart, Reglage, Trim/tilt, Lång rigg BFT60AK1LRTU

BFT60AK1LRTU
Product available for orders
89 000,00 kr
Inkl. moms

60HK båtmotor från Tohatsu med fjärrstyrning. Elstart, Powertrim / tilt och Lång rigg.

Låg bränsleförbrukning & låg vikt gör denna motor till en vinnare.

Vikt 110 Kg.

Toppmonterat reglage & Propeller av aluminium.

5 års garanti

Den här vattenkylda 3-cylindriga motorn är oöverträffad när det gäller hastighet, bränsleförbrukning, vikt, komfort, ekonomi och snygg design.

Den har extremt bra drag och hög topphastighet. Bränsleekonomin vid marschfart är 20 procent bättre än hos traditionella fyrtaktare. Programmerad bränsleinsprutning för optimala prestanda. BFT60 är kort och gott ett kanonköp!

BLAST®-teknologi (Boosted Low SpeedTorque): Motordatorn övervakar tändningstidpunkten och luft-/bränsleblandningen kontinuerligt och justerar motorns respons för att ge extra effekt och moment vid låga varvtal. Motorn får bättre respons och det är lättare att snabbt få båten att plana.

ECOmo® för lägre förbrukning vid marschhastighet. Ett rentbrännande system tillåter att förbränningen sker vid tunnare bränsle-/luftblandning för överlägsen bränsleekonomi.

Tohatsu är den äldsta båtmotortillverkaren i Japan
Tohatsu har tillverkat utombordsmotorer med suverän kvalitet sedan 1956. De byggdes i början för japanska yrkesfiskare som ville ha solida, starka och pålitliga maskiner som klarade extrema väder- och arbetsförhållanden.

Motorerna fick snabbt rykte om sig att vara extra kraftiga och driftssäkra och än i dag har Tohatsu denna starka position på marknaden. Tohatsu levererar moderna, tystgående fyrtakts- och tvåtaktsmotorer med det senaste inom teknologi och miljöcertifiering. Det viktigaste har alltid varit att erbjuda solida och pålitliga båtmotorer, som samtidigt inte kostar så mycket vare sig i drift eller i inköp.

5 års garanti i Sverige
I 60 år har Tohatsu producerat nyskapande produkter med hög kvalitet. Vi känner oss trygga i att kvaliteten håller vad den lovar och vi är stolta över att kunna erbjuda dig som ägare av en ny Tohatsu en av de bästa garantierna på marknaden för utombordsmotorer. Om du köper din nya Tohatsu hos en av våra 70 auktoriserade återförsäljare garanterar vi 5 års problemfri körning.

Inga omdömen ännu

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Vi använder oss av cookies (kakor) för att förbättra din upplevelse hos oss. Genom att fortsätta använda den här webbplatsen godkänner du våra cookies. För ytterligare information , Klicka här!